Geboortebedankjes zelf maken

Zelf geboortebedankjes maken

Geboortebedankjes worden de laatste jaren steeds populairder. Een bedankje is een manier om aan gasten kenbaar te maken dat u bijvoorbeeld hun aanwezigheid erg op prijs heeft gesteld. Dit kan bijvoorbeeld voor een verjaardag zijn, een huwelijk, een huwelijksjubileum, of een babyshower, maar ook voor bij andere gelegenheden. Tijdens het samenzijn of na afloop, kunt u uw gasten dan bedanken via een bedankje. Eén van de meest populaire soorten bedankjes is toch wel het geboortebedankje, dat u zelf kunt maken / vervolmaken. Geboortebedankjes zijn er in allerlei soorten, hieronder noemen we er een aantal.

Uw gasten bedanken met speentjes en/of fopspeentjes

Speentjes zijn hartstikke leuk om gasten die op een babyshower komen te bedanken voor hun aanwezigheid. Ze zijn er in verschillende maten, van klein tot groot. De kleine speentjes zijn nog geen 2 centimeter groot, maar ze zijn ook verkrijgbaar in de groottes 2,5 cm en 5 cm. De kleuren die de speentjes hebben (afhankelijk van het soort) zijn doorgaans blauw en roze, maar sommige zijn er ook in de kleur transparant.

Een andere leuke speen in ons assortiment is de plexi fopspeen. Deze is hersluitbaar, 7 centimeter groot, en deze kan worden gevuld met snoepjes naar keuze. Uiteraard, er kan ook iets anders in, maar snoepjes zijn natuurlijk wel erg leuk om weg te geven. Uw gasten kunnen op deze manier bij thuiskomst dan ook nog even nagenieten van de geboorte van uw zoontje of dochtertje.

Onze speentjes zijn overigens sowieso niet prijzig. De prijzen liggen gemiddeld tussen de 10 en de 60 cent per stuk, afhankelijk van het soort speentje en de gekozen hoeveelheid. Krijgt u veel gasten? Dan is het totaalbedrag voor alle bedankjes die u nodig heeft nog steeds heel goed te doen.

Papflesjes voor bij de geboorte van een baby

Wilt u geen speentjes, maar iets anders? Een ander soort geboortebedankje is het papflesje. Dit zijn leuke kleine flesjes van 9cm in de kleuren blauw, roze of wit, die gevuld kunnen worden met iets lekkers. Dit kunnen bijvoorbeeld chocolaatjes zijn, snoephartjes, dragees, of pepermuntjes. In feite kan het van alles zijn, als het maar leuk en lekker is voor uw gasten. De keuze is aan u. Een papflesje personaliseren kan natuurlijk ook nog. Dit doet u door er een lintje omheen te doen, met een klein kaartje. Op het kaartje kunt u dan een persoonlijke tekst schrijven, en uw dank ook nog eens onder woorden brengen. Hoe leuk is dit voor uw gasten?

Nog mooier: kleine papflesjes in een grote papfles

In ons assortiment vindt u ook grote papflessen, met daarin dan weer kleine. De grote papfles toont erg mooi voor uw gasten, en uit deze papfles pakt u tijdens de gelegenheid dan kleine papflesjes voor uw gasten. De grote papflessen zijn 37 centimeter hoog, en ook deze zijn te krijgen in de kleuren blauw en roze, maar ook in het wit, voor als u het neutraal wilt houden, of als u het geslacht van uw kindje nog niet weet bij de aankoop ervan. Wist u dat de grote papflessen ook zijn te krijgen met een prachtige strik eromheen, voor een nog mooiere vertoning! Hiervoor betaalt u slechts een kleine meerprijs.

De waardering van geboortelekkers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 7 reviews.